Ingredinete pentru 4 persoane:
- spaghete: 400 g
- cârnati: 200g
- ciuperci: 250 g
- 2 dovlecei
- pastă de tomate: 300 g
- un căţel de usturoi
- şofran
- cimbru
- sare şi piper
Intrucat am gatit doar pentru 2 persoane, cantitatile au fost injumatatite. Din toate ingredientele nu am pus dovlecei si nici sofran pentru ca nu am avut, insa am inlocuit lipsa dovlecelelui cu ciuperci in cantitate mai mare.
Mod de preparare:
Curatati, spalati si feliati ciuercile. Spalati dovleceii si taiati-i in bucati. Prajiti usturoiul intr-o tigaie (eu l-am tocat marunt), adaugati ciupercile si dovlecelul, caliti timp de 5 minute, turnati pasta de tomate, adaugati sare, piper si gatiti timp de 10 minute. Taiati în felii cârnaţii, caliti-i intr-o tigaie fără adaos de grăsime, apoi adaugati sofranul, amestecati, transferati carnatii in tigaia cu sosul de ciuperci şi dovlecei şi se amestecati. Fierbeti spaghetele în apă sărată, scurgeti-le şi aranjati-le pe platou, adaugati sosul preparat şi aromati cu cimbru.
Timp necesar: 35 minute
Dificultate: USOARA
Pareri personale: nota 7 din 10

No comments:
Post a Comment